Nieuws

Bedrijfsunits Bergen op Zoom

Bedrijventerrein Noordland is het meest hoogwaardige bedrijventerrein in Bergen op Zoom met een parkachtige uitstraling, wat zich kenmerkt door de ruime opzet, het vele groen, de hoogwaardige kwaliteit van de bebouwing en inrichting. Meerdere gerenommeerde bedrijven hebben voor dit bedrijventerrein gekozen als vestigingslocatie.

Caan Vastgoed - Over Ons 1

Bedrijfsunits Houtakker II

Houtakker II is gelegen aan de noordoostzijde van Bemmel en maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein de Houtakker. Het bedrijventerrein wordt aan de noord-, zuid- en westzijde begrensd door bedrijven, aan de oostzijde door het open agrarisch gebied. Aan de oostzijde ligt ook de Van Elkweg (N839).

Caan Vastgoed Project Hengelo 2

Bedrijfsunits Blankenstein

Blankenstein heeft een belangrijk voordeel: het ligt tussen het spoor en de snelweg. Dat betekent dat uw bedrijf vanuit meerdere kanten op een eersterangs zichtlocatie ligt. Niet voor niets is Blankenstein al jaren geleden ontdekt door grote zakelijke dienstverleners en tal van bedrijven voor wie presentatie van belang is. Het bedrijventerrein heeft een directe verbinding met de snelweg via op- en afrit Meppel-centrum. Binnen de regio Zwolle ligt Meppel met knooppunt Lankhorst aan de A32 en A28 waardoor u via de 6-baans snelweg snel in Zwolle bent. U bereikt Amsterdam en Groningen binnen 1 uur. Noord-Duitsland is snel bereikbaar via de A37. En wie het achterland van Meppel wil bedienen, maakt snel en eenvoudig gebruik van de doorgaande weg N375 richting Emmeloord.

Doorverkoop Bedrijfsunits Houtenshaven

Centraal in Houten ligt de belangrijkste weg van Houten; de Koppeling. Langs deze weg is er plaats voor hoogwaardige kantoren, naast de al bestaande panden. De Koppeling ligt dichtbij alle voorzieningen van Houten, waaronder winkels, restaurants, sport– en ontspanningsmogelijkheden. Daarnaast kent het gebied een gunstige ligging ten opzichte van de snelweg en NS-stations.  

Bedrijfsunits Laarakker

Bedrijvenpark Laarakker ligt direct aan de snelweg A73 bij Cuijk, nabij spoor, water en vliegveld en dichtbij het Ruhrgebied in Duitsland. Het Bedrijvenpark Laarakker ligt in de regio Noordelijke Maasvallei. Met 130.000 inwoners heeft deze regio een slagkracht die vergelijkbaar is met Den Bosch en groter is dan die van bijvoorbeeld Maastricht of Venlo. De regio kenmerkt zich door een sterke industrie (food en machinebouw), handel, innovatieve zorg en uitstekende toeristische en recreatieve faciliteiten. De regio onderscheidt zich met name ook door sterke bedrijvigheid en ontwikkelingen op het gebied van food, pharma en health. 

Contact

Neem vrijblijvend contact op