Over ons

Onafhankelijk. Ondernemend. Sterk. Veelzijdig.

 

Caan Vastgoed is een onafhankelijke en ondernemende vastgoedontwikkelaar. Een klein maar uiterst deskundig bedrijf met passie voor vastgoed. Wij zijn gedreven professionals die zelf de touwtjes in handen hebben. Dit maakt snel schakelen tot onze kracht.

Het ondernemen én de kennis van de vastgoedwereld is ons met de paplepel ingegoten. Door onze diversiteit in opleidingen en onze ruime werkervaring beschikken wij over expertise in meerdere disciplines. Deze perfecte mix maakt ons bedrijf sterk en veelzijdig.

Vastgoedontwikkeling

Caan Vastgoed ontwikkelt op eigen initiatief én risico. Wij zijn onafhankelijk en ondernemend en zien kansen in de markt als een uitdaging. Wij zijn actief in alle sectoren van de vastgoedmarkt. Dat doen we doordacht en eigenzinnig. En bovenal met passie en aandacht!

Wanneer we een project oppakken zetten we onze tanden erin en gaan we er voor! Als we hierbij een bepaalde expertise niet zelf in huis hebben, werken we graag samen met andere marktpartijen. Onze compacte organisatie zorgt voor extreem korte lijntjes en is daarmee zeer slagvaardig!

Vastgoedbeleggingen

Onze beleggingsportefeuille bestaat uit overwegend jong vastgoed op prima locaties. Een deel van het vastgoed komt hierbij uit onze eigen ontwikkeling. Het is vastgoed waarin wij vertrouwen hebben!

Het gaat hierbij om woningen, appartementen, kantoren en bedrijfspanden, dit resulteert in een mooie gespreide portefeuille. Goed contact met de huurders staat bij ons hoog in het vaandel, het beheer wordt daarom door ons in eigen huis uitgevoerd.

Contact

Neem vrijblijvend contact op